Image

ОПИТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Благодарение на 10-годишния ни опит в областта на пчеларството и пчеларски инвентар ние постоянно се усъвършенстваме и винаги се стремим да отговорим на най-високите стандарти и изисквания за качество, лоялност и професионализъм, като предоставяме на своите клиенти най-доброто от света. Нашият мотивиран квалифициран екип от професионалисти ще ви предостави висококачествено и компетентно обслужване, отговаряйки на всички ваши въпроси и запитвания.

Image

ХИЛЯДИ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Най-голяма гаранция за предоставеното качество са хилядите доволни клиенти, които имаме в България и Европа. Ако се колебаете дали да ни се доверите, достатъчно е само да потърсите из интернет за мнението на клиентите ни.

Image

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Всички продукти в сайта са налични в собствен склад, информацията за наличностите в който се актуализира автоматично, позволяваща поръчките ви да бъдат приети, обработени и изпратени в най-кратки срокове. Фирмата разполага със собствено изградена дистрибуторска мрежа в по-голямата част на страната. Това ни предоставя възможността да доставяме поръчките ви още на следващия работен ден.

Image

Относно магазина

Имаме удоволствието да съобщим, че онлайн магазинът "Pchelarskiinventar.com" е достъпен за посетители! Онлайн магазин "Pchelarskiinventar.com" предоставя пълна продуктова гама за продажба и доставка за всичко необходимо за пчеларството. Работим с най-големите европейски производители в Европа. Основната цел на нашата работа е да предоставим качествени продукти за продажба и доставка на необходимите стоки за вашия пчелин, както на едро, така и на дребно от Европа.